Välkommen till Strokeföreningen

LINDESBERG: Torsdagar klockan 14 Bangolfspel Linden Kungsgatan 37 B LINDESBERG.
Vi spelar med varsin boll, handskar och handsprit. Fika kan var och en köpa av PRO i angränsande lokaler.

ÖREBRO: Torsdagar klockan 13.30 Bangolfspel i aktivitetsrummet Föreningarnas Hus Slottsgatan 13 A ÖREBRO med start 1 oktober. Vi spelar med varsin boll och handskar. Kaffe finns att köpa i Föreningarnas hus cafeteria.

ÖREBRO: Torsdagsträffar i samarbete mellan Hjärnkraft Örebro och Strokeföreningen Örebro 17 – 19.30. Medlemmar och anhöriga är välkomna till Reveljen Kaserngården 8B Örebro. Kaffe serveras till självkostnadspris.

ALLA: Måndagar klockan 10 ”Fikapaus” genom telefonmöte.
Vi försöker att använda vår nya linje för telefonmöten att ”småprata” med varandra i grupp – vill Du vara med ta kontakt med Ellinor 073 203 30 08 för inloggningskod!

Vi har nu en E-postadress till strokeföreningarna: orebrolansstrokeforening@gmail.com
har Du synpunkter, tankar eller goda råd till oss så kan Du sända en E-post. Kontaktuppgifter finns också under fliken styrelser.