Välkommen till Strokeföreningen

1605 dagar och nätter är en film om Petra som var med i Robinson och fick en stroke. Lördag den 24 oktober kommer nyhetsmorgon i TV 4 att ha ett inslag om filmen. Där är Strokeläkaren Katarina Stibrant Sunnerhage med på länk.
28 Oktober kommer P4 Extra att göra en utsändning om filmen 14.40
29 oktober ( World Stroke Day) kommer det att finnas klipp ur filmen och diskussioner i TV4 Efter fem. Hela filmen kommer att kunna ses via länk från Strokeförebundet med start den 29 oktober.

STORT GRATTIS TILL BÅDE STROKEENHETEN I KARLSKOGA OCH LINDESBERG TILL RIKSSTROKES UTNÄMNADE OM GOD STROKEVÅRD 2019!

Vi har anledning att gratulera både Strokeenheten i Lindesberg och Karlskoga, till Riksstrokes utmärkelse för God strokevård!!


LINDESBERG: Torsdagar klockan 14 Bangolfspel Linden Kungsgatan 37 B LINDESBERG.
Vi spelar med varsin boll, handskar och handsprit. Fika kan var och en köpa av PRO i angränsande lokaler.

ÖREBRO: Torsdagar klockan 13.30 Bangolfspel i aktivitetsrummet Föreningarnas Hus Slottsgatan 13 A ÖREBRO med start 1 oktober. Vi spelar med varsin boll och handskar. Kaffe finns att köpa i Föreningarnas hus cafeteria.

ÖREBRO: Torsdagsträffar i samarbete mellan Hjärnkraft Örebro och Strokeföreningen Örebro 17 – 19.30. Medlemmar och anhöriga är välkomna till Reveljen Kaserngården 8B Örebro. Kaffe serveras till självkostnadspris.

ALLA: Måndagar klockan 10 ”Fikapaus” genom telefonmöte.
Vi försöker att använda vår nya linje för telefonmöten att ”småprata” med varandra i grupp – vill Du vara med ta kontakt med Ellinor 073 203 30 08 för inloggningskod!

Vi har nu en E-postadress till strokeföreningarna: orebrolansstrokeforening@gmail.com
har Du synpunkter, tankar eller goda råd till oss så kan Du sända en E-post. Kontaktuppgifter finns också under fliken styrelser.