Medlemskap

Ansökan om medlemskap, eller förändring av adressuppgifter sker direkt till strokeförbundet: https://strokeforbundet.se Årsavgiften är 180 kronor. Alla får tidningen Strokekontakt med 4 nummer per år. Du är välkommen att bli medlem som har egen erfarenhet av stroke, anhöriga och stödpersoner. Ju fler vi blir desto mer kan vi påverka.

När Du löst Ditt medlemskap så kommer Din närmaste läns/lokalförening få ett meddelande att Du blivit medlem. Den lokala organisation önskar Dig välkommen och presenterar det lokala programmet. Programmet finns också på denna hemsida under fliken kalender. Ta gärna kontakt och lämna synpunkter, idéer och tips.

SMIL Stroke Mitt I Livet har en sida på Facebook. Gruppen startades och administreras av medlemmar i Strokeförbundet och riktar sig till alla intresserade. Sidan är som ett diskussionsforum på nätet. Du måste ansöka om medlemskap. Det gör Du genom att svara på några frågor innan Du blir medlem. Gruppen har sekretess för att inlägg och kommentarer inte ska synas utanför gruppen. Har Du frågor hör av Dig till Mikael Runesson ABF mikael.runesson@abf.se Örebro