Kalender 2022

Tisdagar 13.30 Boule i Karlaparken. Vi spelar varje tisdag till den 6 september. Mer information under fliken Gruppaktiviteter.

Torsdagar 13.30 Bangolf i Stadsparken. Vi spelar utomhus till 8 september sedan spelar vi inomhus i Föreningarnas Hus. Mer information under fliken Gruppaktiviteter.

24 maj (tisdag) 13.30 Boule i Karlaparken.

24 maj (tisdag) 15.00 Prova Bågskytte på Allaktivitetshuset Älvtorpsvägen 11 i Nora. Stig och Simon kommer att vara instruktörer. Transport till Nora får var och en ordna. Nu har vi fått prova bågskytte vid 4 tillfällen – en väldigt rolig och intressant möjlighet – kan det bli en fortsättning?

25 maj (onsdag) 14.00 Trivseleftermiddag i Lindesberg med fiske. Vi tar med grillarna så det går att grilla. Ta med det Du vill grilla, dryck och kaffe.

31 maj Föreläsning om Syn och Körkort. Föreläsaren Christer Inde berättar om projektet Chans till Dispens ett projekt som syftar till att skapa rättvisa i körkortsbedömningar. Anmälan till Anders Nyström 070 501 86 34 före 28 maj. Plats: Bohmanssonsalen B-huset Universitetssjukhuset Örebro Södra Grev Rosengatan 701 85 Örebro

6 juni Föreningarnas dag i Stadsparken i Örebro Strokeföreningen kommer att delta med ett informationsbord mellan 12 – 15 Välkomna!

15 juni (onsdag) 14.00 Vi ses på Ässundet och äter en räkmacka. Vi samåker och var och en betalar sin macka.

22 juni (onsdag) 14.00 Trivseleftermiddag i Lindesberg med fiske. Vi har några fiskespön, ta med om Du har. Vi tar med grillar så det går att grilla – ta med det Du vill grilla och dryck och kaffe.

4 juli (måndag) ska vi resa ut på Vättern med båten Wettervik. Buss kommer att gå till Askersund. Båten avgår 10,00 och vi får frukost ombord, Sedan blir det en båttur och ett besök på Grönö. Lunch äter vi på båten. Vi åker en tur till i vackra skärgården i Norra Vättern. Dagen avslutas med ett besök i chokladfabriken i Askersund innan bussen tar oss tillbaka till Örebro trakten. Mer information och inbjudan kommer.

20 augusti Resa till Lillsjöstrand. Alla tar sig dit själva. Vi ses före lunch och tar med egen lunch. Sedan kan vi få åka flotte, bada eller njuta. Eftermiddagskaffe bjuder föreningen på. Tipspromenad.