Kalender 2023

Alla medlemmar är välkomna till alla möten i länet

30 maj ÖREBRO (tisdag) 13.30 Boule i Karlaparken var och en tar med eget fika.

31 maj ÖREBRO (onsdag) 13.30 Vi träffas på Järntorget för en promenad till okänt mål där det finns fika.

Inställt! 1 juni ÖREBRO (torsdag) 13.30 Bangolf i Stadsparken,

6 juni ÖREBRO (tisdag) 12 – 15 Föreningarnas dag i Stadsparken. Strokeföreningen deltar med information, alla som vill är välkomna att vara med. Ni som vill hjälpa till att sprida material och informera om vår verksamhet ta kontakt med Maivor 070 284 02 80.

7 juni ÖREBRO (onsdag) 13.30 samling för promenad vid Järntorget – mot okänt mål.

8 juni ÖREBRO (torsdag) 13.30 Bangolf i Stadsparken, längst ner i Blomstergatan vid Brixells staty Balans. Vi spelar under pergolans skydd i alla väder, varje torsdag, ta på Dig lämpliga kläder. Efteråt fikar vi i stadsparkens café, där var och en betalar sitt fika.

13 juni ÖREBRO (tisdag) 13.30 Boule i Karlaparken var och en tar med fika efter boulen.

14 juni (onsdag) Förslag grillning – med fiske i Lindesberg mer information kommer.

15 juni ÖREBRO (torsdag) 13.30 Bangolf i Stadsparken, längst ner i Blomstergatan vid Brixells staty Balans. Vi spelar under pergolans skydd i alla väder, varje torsdag, ta på Dig lämpliga kläder. Efteråt fikar vi i stadsparkens café, där var och en betalar sitt fika.

20 juni ÖREBRO (tisdag) 13.30 Boule i Karlaparken var och en tar med sitt fika.

21 juni ÖREBRO (onsdag) 13.30 Vi äter tillsammans på La Casa Engelbrektsgatan 9 Örebro. Var och en betalar för sig.

22 juni ÖREBRO (torsdag) 13.30 Bangolf i Stadsparken, längst ner i Blomstergatan vid Brixells staty Balans. Vi spelar under pergolans skydd i alla väder, varje torsdag, ta på Dig lämpliga kläder. Efteråt fikar vi i stadsparkens café, där var och en betalar sitt fika.

27 juni ÖREBRO 13.30 Boule i Karlaparken var och en tar med sig fika.

28 juni LÄNET – Sommarresa till Brixellgården Arboga, alla medlemmar har fått en personlig inbjudan, övriga är välkomna i mån av plats. Buss avgår från Hamnplan Örebro 9.30 (det finns möjlighet att hämta passagerare vid andra platser i länet) Anmälan till Kerstin 070 663 24 34 senast 20 juni. Betala efter anmälan på konto 4383802-8 eller Swish 123 353 42 86, det går även att betala kontant på bussen. Medlemmar 350 kronor och icke medlemmar 450 kronor. Ciceron på Brixellgården är Annica Andersson. Dagen varvas med visningar, kaffe, lunch och egen tid bland skulpturerna och i den vackra miljön. Brixellgården är en privatbostad så det finns vissa miljöhinder, men vi klarar dem med lite fix och trix. Ta på Dig lämpliga kläder.

29 juni ÖREBRO (torsdag) 13.30 Bangolf i Stadsparken, längst ner i Blomstergatan vid Brixells staty Balans. Vi spelar under pergolans skydd i alla väder, varje torsdag, ta på Dig lämpliga kläder. Efteråt fikar vi i stadsparkens café, där var och en betalar sitt fika.

4 juli ÖREBRO (tisdag) 13.30 Boule i Karlaparken var och en tar med sitt fika.

6 juli ÖREBRO (torsdag) 13.30 Bangolf i Stadsparken, längst ner i Blomstergatan vid Brixells staty Balans. Vi spelar under pergolans skydd i alla väder, varje torsdag, ta på Dig lämpliga kläder. Efteråt fikar vi i stadsparkens café, där var och en betalar sitt fika.

11 juli ÖREBRO 13.30 Boule i Karlaparken var och en tar med sig fika.

13 juli ÖREBRO (torsdag) 13.30 Bangolf i Stadsparken, längst ner i Blomstergatan vid Brixells staty Balans. Vi spelar under pergolans skydd i alla väder, varje torsdag, ta på Dig lämpliga kläder. Efteråt fikar vi i stadsparkens café, där var och en betalar sitt fika.

15 juli LÄNET (lördag) Resa till Lillsjöstrand, alla reser dit i egen regi. vi träffas halv 12 för att äta lunch tillsammans där var och en har med sig. Sedan finns det möjlighet att åka flotte och bada för dem som vill. Dagen avslutas med en gemensam kaffestund där Strokeföreningen bjuder på kaffe. Anmälan till Lotta efter 1 juli.

18 juli ÖREBRO 13.30 Boule i Karlaparken var och en tar med sig fika.

20 juli ÖREBRO (torsdag) 13.30 Bangolf i Stadsparken, längst ner i Blomstergatan vid Brixells staty Balans. Vi spelar under pergolans skydd i alla väder, varje torsdag, ta på Dig lämpliga kläder. Efteråt fikar vi i stadsparkens café, där var och en betalar sitt fika.

25 juli ÖREBRO 13.30 Boule i Karlaparken var och en tar med sig fika.

27 juli ÖREBRO (torsdag) 13.30 Bangolf i Stadsparken, längst ner i Blomstergatan vid Brixells staty Balans. Vi spelar under pergolans skydd i alla väder, varje torsdag, ta på Dig lämpliga kläder. Efteråt fikar vi i stadsparkens café, där var och en betalar sitt fika.

1 augusti ÖREBRO 13.30 Boule i Karlaparken var och en tar med sig fika.

3 augusti ÖREBRO (torsdag) 13.30 Bangolf i Stadsparken, längst ner i Blomstergatan vid Brixells staty Balans. Vi spelar under pergolans skydd i alla väder, varje torsdag, ta på Dig lämpliga kläder. Efteråt fikar vi i stadsparkens café, där var och en betalar sitt fika.

8 augusti ÖREBRO 13.30 Boule i Karlaparken var och en tar med sig fika.

10 augusti ÖREBRO (torsdag) 13.30 Bangolf i Stadsparken, längst ner i Blomstergatan vid Brixells staty Balans. Vi spelar under pergolans skydd i alla väder, varje torsdag, ta på Dig lämpliga kläder. Efteråt fikar vi i stadsparkens café, där var och en betalar sitt fika.

15 augusti ÖREBRO 13.30 Boule i Karlaparken var och en tar med sig fika.

17 augusti ÖREBRO (torsdag) 13.30 Bangolf i Stadsparken, längst ner i Blomstergatan vid Brixells staty Balans. Vi spelar under pergolans skydd i alla väder, varje torsdag, ta på Dig lämpliga kläder. Efteråt fikar vi i stadsparkens café, där var och en betalar sitt fika.

22 augusti ÖREBRO 13.30 Boule i Karlaparken var och en tar med sig fika.

23 augusti ÖREBRO Kräftfiske vid Svartån vid kanotklubben vid slussen. Mer information kommer.

24 augusti ÖREBRO (torsdag) 13.30 Bangolf i Stadsparken, längst ner i Blomstergatan vid Brixells staty Balans. Vi spelar under pergolans skydd i alla väder, varje torsdag, ta på Dig lämpliga kläder. Efteråt fikar vi i stadsparkens café, där var och en betalar sitt fika.

27 – 29 augusti Åker vi på resa till Värmland. resan kommer att starta i Örebro och norrut över Lindesberg, Ljusnarsberg till Ludvika. Vi fördjupar oss i Dan Anderssons liv och musik. Resan går vidare till Sunne och boendet på Selma SPA. Rundtur i Värmland och trerättersmiddag på kvällen, förhoppningsvis med några av våra Värmländska medlemmar. Hemresan kommer att gå över Karlstad. Anmälan till Inga 070 275 96 52 och anmälningsavgift 500 kronor ska vara betald 1 juli. Mer information kommer. Välkommen att anmäla Dig.

31 augusti ÖREBRO (torsdag) 13.30 Bangolf i Stadsparken, längst ner i Blomstergatan vid Brixells staty Balans. Vi spelar under pergolans skydd i alla väder, varje torsdag, ta på Dig lämpliga kläder. Efteråt fikar vi i stadsparkens café, där var och en betalar sitt fika.

31 augusti LINDESBERG (torsdag) Linden 14.00 först gemensam fika hos PRO sedan startar bangolfen inomhus.

5 september ÖREBRO 13.30 Boulen avslutas i Karlaparken var och en tar med sig fika.

7 september ÖREBRO (torsdag) 13.30 Bangolfen startar inomhus i Föreningarnas Hus lokal Dialogen. Efteråt fikar vi i caféet, där var och en betalar sitt fika.